Spil golf I Tjekkiet

Greensgate Golf hul 11

Golfbaner i Tjekkiet

 

Udbudet af golfbaner i Tjekkiet er stort. Lige fra de små lokale 9 hullers baner , til de store resorts med alt

hvad hjertet begærer. Trænings faciliteter overnatning osv. Vi har rejst meget rundt, og har spillet en del baner efterhånden. Som nævnt, får man hvad man betaler for. Dog kan de små baner også være en oplevelse, ud over det sædvanlige. Vær opmærksom på , at der stadig kan være pris og rabat forskelle - hvis du oversætter banernes hjemmesider til engelsk.

 

Den første bane , vi spillede i Tjekkiet var Kotlina ved Theresienstadt. En lidt anderledes oplevelse, end Tange sø golf , hvor vi fik "kørekort". Flad ni hullers bane, med lidt vand indbygget. Vi nåede også lige omkring banen i Semily. En lille 9 hullers bane, hvor de forskellige huller går på tværs af hinanden. Noget der virkelig kræver koncentration.

 

Siden er det blevet til mange af de store baner, rundt om i landet, og vi er blevet lige begejstret hver gang. Den største oplevelse var nok , da vi spillede i Plzen lige omkring det tidspunkt hvor Europa touren , lige havde været der - hold da op hvor var banen sat op til golf... Men også banerne på Konopiste anlæget kan varmt anbefales. Er man mere til kuperede baner , er Ypsilon ved Liberec absolut en mulighed. Vi har benyttet os af nogle af de gode rabat tilbud, som vi har fundet. Det betyder, at vi har spillet på de store baner omkring Karlovy Vary , samt banerne i Mæhren og det nordlige Slovakiet . Her kan Black Stork , nord for Poprad , samt Black River ved Bernolákovo anbefales.

 

Der er ingen undskyldninger, for ikke at spille i Tjekkiet. På banen snakker vi alle samme sprog.Se mere under de enkelt områder i golf - menuen. Brug rabat mulighederne! Udover de nævnte vouchers , har mange klubber specielle tilbud : Early birdie - sunset golf mm. Ja der er endda senior rabat på de fleste baner . Pak bilen til rejsen og kom så ud til 1. tee.

 

På mange af banerne kan men reservere tid via Teetime .cz

 

God Runde

 

Copyright @ All Rights Reserved