Hoteller i Prag

Overnatning i Prag

Mulighederne er mange.

Kommer man med fly eller tog , vil man sikkert gerne bo i centrum. Kører man selv, vil vi foreslå et hotel , uden for Centrum, men alligevel tæt på sporvogn/Metro. De fleste steder uden for centrum,kan man tilbyde safe parking ( video overvåget) . Hvorimod man i Centrum tit bliver henvist til relativt dyre parkerings huse . Vi vil her vise nogle af de steder vi har boet, og betragter som gode steder.

HOTEL CITY CENTRE.

 

Centralt beliggende hotel. Lige ved Namesti Republiky. Centrum lige uden for døren. Lidt forskel på værelsernes størrelse, men generelt et meget godt hotel. Vi har brugt det på vore jule ture,med grupper.

HOTEL CITY INN

 

Beliggende få 100 meter fra City Centre. Dog er der en banegård tæt ved. Igen lidt uens værelser, men spørg ved indtjek. Vi har ligeledes brugt dette hotel på vores juleture. Et relativt godt alternativ til City Centre.

HOTEL MACHOVA.

 

Beliggende bag National museet. Gåafstand til Namesti Miru.

Beliggende i roligtkvarter, vi har brugt hotellet privat en enkelt gang, for er par år siden.

Vi er ikke helt varme på tanken om at parkere på gaden .

 

Da vi som regel ikke bor i Prags Centrum, er det lidt svært at nævne hoteller for netop dette område. MEN vi kan være behjælpelige med - via vore lokale kontakt - at finde netop det der ønskes. men her er der lidt om hoteller/pensioner lidt uden for Prags Centrum, som vi kan anbefale.

U STARE CESTY

 

Famile pension/restaurant som er beliggene i Prag 6 .Meget rolige omgivelser. Sporvognstop næsten lige uden for døren. Man kan parkere lige over for pensionen. Det er et godt sted at komme

hjem til efter en travl dag i byen

Pension Vetrnik

 

Tilbage i Prag 6 finder vi denne pension.Beliggende lidt fra centrum, men med sporvogns stop næsten uden for døren.Har overvejet stedet flere gange , og det er blandt et af de steder vi

skal prøve næste år .

HOTEL KAVALIR

 

Beliggende i Prag 5 , tæt på sporvogn.50 værelser med WIfi. parkering i kælderen.Kun få minutters kørsel fra det store Strahov stadion.Vil du bo tæt på centrum , er dette hotel en god mulighed

Hotel City Crown

 

Dette familie drevne hotel ligger i bydelen Zizkov. Der er 10 minutters gang til den gamle bydel. Der er safe parking på hotellet . Her er tale om et meget populært hotel, så en reservation vil være en god ide.

Lejlighed(er) beliggende i Prag Centrum. Det er muligt

at aftale transfer fra lufthavn med udlejeren..

HOTEL BOHEMIANS

 

Så er vi i Prag 4 , tæt ved sporvogn - svømmestadion.

Hotel med hvad man behøver, når man har været på bytur. Lukket parkeringsplads. Der er enkelte spisesteder i området .

(Stare Sokolovna)

Hotel Charles Central.

 

Ligger i bydelen Karlin.Meget tæt på metrostation Křižíkova. Der er restaurant i stueetagen. Hotellet ligger i gå afstand fra Centrum . Området er ideelt hvis du kommer med tog eller fly.

Boede der i 2012

 

 

Copyright @ All Rights Reserved