Metro & Sporvogne

Transport i Prag

 

Vil man rundt i Prag, er der flere muligheder .

 

Prag har et velfungerende metro system, som hurtigt bringer dig fra A til B . Du ser ikke ret meget, men til gengæld er du hurtigt fremme. Et godt alternativ er sporvogne og busser, her oplever man byen på tæt hold, og mærker byens puls. Et must må være at køre med linie 22 , som bringer dig forbi Prags vigtigste seværdigheder ,

 

Prags kollektive transportsystem bruger to typer enkelt billetter:

 

• 30 minutters billet: 24 CZK• 90 minutters billet: 32 CZK

Voksne: 24 CZK

Børn 6-15 år: 12 CZK

Børn under 6 år: gratis Voksne: 32 CZK

Børn 6-15 år: 16 CZK

Børn under 6 år: gratis

 

Begge billetter kan bruges på enhver form for offentlig transport og tillader omstigning mellem forskellige linjer og transport måder.

 

Billetter sælges via gule billetautomater,(kun mønter) på billetkontorer på nogle metrostationer, på Tabák / Trafika kiosker , i nogle aviskiosker og på turistinformationscentre. Du kan også købe billetter ved at bruge din mobiltelefon og sende SMS'en "DPT24" eller "DPT32" til nummeret 902 06 . Din billet vil normalt blive sendt til din telefon inden for et minut.

 

En billet skal stemples ved indgangen til metrostationen og i sporvognen / bussen for at være gyldig. Hvis du har bestilt en billet pr. SMS, skal du have modtaget din billet, inden du kommer ind i køretøjet eller den betalte zone på metroen.

 

Copyright @ All Rights Reserved