Den blå rute i Vlkov

Den blå rute i Vlkov nad Lužnicí

Sommeren 2006 gik turen mod Vlkov nad Lužnicí, hvor vi skulle bo i Robert og Lucies sommerhus. Vi fik mulighed at bevæge os rundt i området på cykler, og Robert fortalte os om de forskellige ruter vi kunne vælge.Cyklerne var ikke de mest moderne, men vi kom langt omkring på dem. En kæde hoppede af i ny og næ, men ellers ingen uheld. Opholdet i Vlkov,har nok til dato været det ophold , hvor vi er kommet tættest på tjekkerne. Vi blev betragtet som Tjekker - hvem ville ellers finde på at køre på den slags cykler ? Vi kom til ukendte steder som Val - Hamr og Metel. Alle steder blev vi mødt med venlige smil og godt humør. Vi følte os rigtigt på hjemmebane i dette område.

Der er mange store søer i området ,hvor man "dyrker " karper , som jo er en del af tjekkernes julemenu. Der er rig mulighed for at opleve dette område på cykel. Har man ikke sin cykel med, kan man leje en i Veselí nad Lužnicí på Třída Čs. armády,til fornuftige penge.Vi kom lidt væk fra den blå rute, men dette var bare medvirkende til at vi nogle extra gode oplevelser i området.

Der er mange muligheder i området udover natur. České Budějovice ligger ikke ret langt væk , så er man til storby ferie, er her et godt udgangs punkt. Vi har været i området 3 gange, og hvergang har vi oplevet noget nyt og spændende. Der er rig mulighed for indkvartering i området

 

Copyright @ All Rights Reserved