Regnvejr i Harrachov

REGNVEJR i HARRACHOV

Harrachov, en bjergby i Krkonose bjergkæden.Her er der masser af aktiviteter.Sommer som vinter.Om du er til aktiv eller afslappet ferie, er Harrachov lige stedet.Om vinterener der selvfølgelig ski og snowboard aktiviteter. sommeren byder på Klatrevæge - rebbaner - squash - bobslæde - mountain bike og vandreture i den smukke natur.

Hvis du er til knapt så aktive ferie, er der også mange muligheder for at stresse af i Harrachov. Korte vandre ture i naturen - besøge Mumlava vandfaldene og nyd stilheden, eller benyt dig af et af de lokale welnes centre . Harrachov er et af de ældste skiområder i Tjekkiet. Derfor kommer der mange mennesker hertil om vinteren. Enten for løbe på ski - alpint eller langrend- eller så for at lære det på en af områdets skiskoler.

 

Se,det var til alle disse herligheder Robert og Lucie havde inviteret os i 2013 . Skønt vi havde besøgt området tidligere, er det et sted som man aldrig bliver træt af. Det er et sted hvor man - hvis man er heldig - kan knytte venskaber for livet. Vi havde besøgt byen tidligere -både vinter og sommermen tog i mod tilbudet , da det altid er rart med lokale guider.,

.

 

 

I Harrachov boede vi på  Spa Hotel Bílý Hořec, som ligger midt i byen. Vi havde en god udsigt fra vore værelser , og kunne bl.a . se de 2 ski hopbakker . Vi benyttede os af lidt lokal kendskab, og fyldte vædske depoterne op på "Muldvarpen", som er et lille lokalt sted, som Robert kendte fra tidligere besøg. Man kan jo ikke komme til Harrachov uden at køre op på toppen med liften. Så vi tog turen til toppen, alle 4. velvidende at vejret måske ville skifte. Vi tog turen ad skovveje og ned ad den sorte piste i øsende regnvejr, og godt kolde måtte vi søge læ da vi nåede ned. Vi blev våde , men nu bagefter kan man jo bare grine ad det !

Vi havde nogle gode men våde dage i Harrachov 2013, men vejret var lidt atypsk fra vore tidligere besøg.Vi kan kun varmt anbefale området, da der som tidligere skrevet er mulighed for netop din ferieform,er området egnet for alle. Beliggende tæt på grænsen , med muligheder for vandre og cykleture i området . Gå ture til Mumlava vandfaldet, eller en gå tur op eller ned ad en af vinterens pister.

 

Copyright @ All Rights Reserved