Great Golf in the Heart of Europe !

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Vi har siden 1998 været i Tjekkiet utroligt mange gange. Først som turister, men siden 2009 som golfspillende turister. Det er en fornøjelse at kunne kombinere 2 interesser på denne måde. Vi spiller en bane om formiddagen, og udforsker så byen/området om eftermiddagen. Kører måske videre næste dag, og tager den så om igen. Golf – overnatning – byrundtur osv…På den måde kommer vi rundt og får en masse oplevelser – også uden for banen.

For at finde den første spæde start på golfspillet i Tjekkiet skal vi mere end 100 år tilbage i tiden. Allerede i 1904 blev der spillet golf i Karlovy Vary, og Marianske Lazne – et område der ligger godt 125 km vest for Prag. I dag er antallet af baner i Tjekkiet over 100. Vi vil som skrevet gerne vise lidt om mulighederne for at spille golf i dagens Tjekkiet, og vi håber at I må finde noget af interesse på disse sider. Mange baner har lejligheder, så man kan bo tæt ved banen. Men til de der helst vil bo andre steder uden for et resort , vil der komme forslag på siden. Kun ved at bo uden for golfbanen, oplever man det rigtige Tjekkiet. Vi har selv haft rigtig mange positive oplevelser, når vi har boet på byens hotel eller pension. Kontakter bliver skabt, og nye venskaber opstår.

Nu kan du også se om der er ledige tider på din ønskede bane. Log in på Teetime.cz , som er en pendant til vores Golfbox.

Vi har indtil videre kun omtalt 18/27 hullers baner. Men da der er mange 9 hullers baner rundt om i landet, som også er et besøg værd, vil disse komme senere.

Hvis I kommer til Tjekkiet med fly, kan vi være behjælpelige med at arrangere transfer, samt kørsel ud til de forskellige baner. Hotellet kan vi måske også finde sammen .. Priserne du får frem når du klikker på billederne er kun vejledende. Besøg klubbernes hjemmeside for den aktuelle pris.

DER ARBEJDES MED NÆRMERE OPLYSNINGER OM DE ENKELTE BANER

Ketty & Gunnar Lemming