Golf i Tjekkiet

Der har været golfbaner i Tjekkiet de sidste 100 år. Mange nye er kommet til, så udvalget er stort , og der er også en for dig.

Øst eller vest ?

Lige fra Cheb i vest til Frydek- Mistek i øst finder man de gode baner. Lidt inspiration til baner i vestlige del af Tjekkiet

Resort eller Hotel

Mange vil gerne opleve Tjekkiet , både på eller  udenfor golfbanen . En indkvartering på hotel i den nærmeste by , kan være en god ide.

SPIL GOLF I 
THE GOLDEN HEART OF EUROPE

Tjekkiet har så meget at byde på angående golf . Kig under Golf menuen i toppen, og se mere om baner – priser – rabatter og overnatning.  Samt jo selvfølgelig lidt mere om Tjekkiet og Prag . Jeg håber på , at vi kan mødes på 1.Tee -på en eller anden bane i Tjekkiet ,i løbet af sommeren. 

Udvalgte golfbaner 

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

Spændende kuperet og afvekslende bane. Beliggende i det nordlige Mæhren. Der er mulighed for at bo på resortet. Et Must !

Ypsilon Golf, Liberec

Beliggende i et meget kuperet terræn , tæt ved grænsen til Polen og Tyskland . En spændende bane , som man må prøve at spille .

Chielny

Ligger flot midt i naturen. 18 hullers bane med masser af udfordringer. Der er spa og wellness på stedet. Ligger tæt på Karlovy Vary

Hvem står bag www.golf-tjekkiet.com

Vi er er par danskere i vores bedste alder 60+, som gennem de sidste 24 år har rejst Tjekkiet rundt . Vi har oplevet meget , og altid mødt flinke og imødekommende mennesker når vi er kommet rundt. Siden 2009 har vi altid haft vores golfudstyr med på ferie, og dette har givet mange positive oplevelser på vore ture. Vi har spillet både store og små baner, og altid været velkommen, når vi meldte vores ankomst. Vi fandt også nogle af de gode rabat ordninger, som vi fortæller mere om, her på siden. Vi er altid parate til en runde golf, hvis vore veje krydses i Tjekkiet – Siden er en underside af www.infoczech.dk, hvor du kan finde praktiske info.