Tjekkiet er jo andet end Prag med Karlsbroen og alle de andre ting.

Indtil for få år siden, var et nok de færreste, som forbandt Tjekkiet med skisport. Men landet har mange dejlige ski områder , da landet jo er omgivet af bjerge. Ikke de store højder, men til gengæld med mulighed for at dyrke skisport, til en lavere pris end det man betaler i alperne.

I Kroknose bjergene finder vi de største og mest berømte ski sports steder . Det er et dejligt skiområde med mange muligheder, som mange danskere har taget til sig.

Spindleruv Mlyn er det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde i Tjekkiet. Området tiltrækker hver vinter mange turister fra hele Europa. Området har et varieret terræn med 25 km pister og 15 lifter, og er et dejligt skiområde med mange muligheder . Snowboard – langrend -skiskole med veluddannede instruktører osv.

Indkvarteringen er heller ikke noget problem, da der er et utal af pensioner . De fleste kan findes via nettet, men man kan også booke skiferien via bureau. F.eks via SKIFERIE.DK.

Læs mere på Pavel & Helges hjemmeside

Et andet velbesøgt sted i området er Harrachov. Området er om sommeren velegnet til vandre og mountain bike ture, samt mulighed for at udforske vinterens pister til fods. Men om vinteren omdannes området til et stort Ski sports centrum. Harrachov er kendt som et ski hop område. Dette er man ikke i tvivl om ,når man allerede inden man kommer til byen kan se den stor bakke. Men udover skihop er her også mulighed for ” alt det andet “, som ski turister ønsker. Der er en velfungerende skiskole , som kan anbefales: HILBERT.CZ

Området byder ligeledes på mange langrends pister, så et hvert behov burde være dækket .